• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry

€ 559,95
+ 1119 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, Second Edition,

continues to be an authoritative reference for anyone who needs hands-on practical information to improve best practices in food safety and quality.

The book is written by leaders in the field who understand the complex issues of control surrounding food industry design, operations, and processes, contamination management methods, route analysis processing, allergenic residues, pest management, and more.

Professionals and students will find a comprehensive account of risk analysis and management solutions they can use to minimize risks and hazards plus tactics and best practices for creating a safe food supply, farm to fork.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
756
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780081001554
Verschijningsdatum:
17/06/2016
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
218 mm x 277 mm
Gewicht:
2335 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 1119 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.