• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Granen, peulvruchten en zaden

150 feel-good recepten van ontbijt tot diner

Molly Brown
Hardcover | Nederlands
€ 12,50
+ 25 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt

Omschrijving

Koken met granen, peulvruchten en zaden is hip, hot en happening. Heerlijke rode linzen soep, een moderne salade met boekweit en zalm of met eend en wilde rijst, een verslavende cake van dadels, sinaasappel en chiazaden, een gezonde home made granola of een Indiase stoofpot met pompoen en kikkererwten. In dit schitterend uitgevoerde kookboek vind je wereldse recepten voor ontbijt, soepen, salades, diners en zoete gerechten met quinoa, spelt, linzen, boekweit, rijst, couscous, bulgur, sojabonen, sesam zaad, pompoenpitten, en nog veel meer.

Leer alles over hoe je granen, peulvruchten en zaden kunt gebruiken, moet koken en het beste kunt bewaren. En ontdek de vele mogelijkheden met deze ingrediënten!

'Bulgur, boekweit of quinoa: robuust koken met hele granen is het nieuwe stoer. Met dit fijne boek kom je goed aan je trekken.' - Elle Eten

'De verrassende, fris gefotografeerde gerechten voor elk moment van de dag wil je stuk voor stuk gaan maken. Niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel gezond. Een echte aanwinst!' - Margriet

'Van ontbijt tot stoofpotjes en van soep tot cake, dit originele en praktische boek zet granen weer helemaal op de kaart!' - Foodies

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789461430892
  • Verschijningsdatum: 18/08/2013
  • Aantal bladzijden: 304
  • Uitgeverij: Good Cook B.V.
  • Afmetingen: 199 mm x 251 mm
  • Gewicht: 1232 g
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 304
  • Productcode (EAN): 9789461430892
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 18/08/2013