• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Onze winkels blijven open volgens hun normale openingsuren. We houden het extra veilig en volgen alle richtlijnen nauwkeurig op.
Laat je inspireren door ons team in de winkels. Bestel online en haal je bestelling af in een van onze winkels. Of laat je bestelling thuis leveren.
Kies je voor thuislevering? Hou er dan rekening mee dat je bestelling iets langer dan normaal onderweg kan zijn.
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Goûter la cuisine à l'huile d'olive

114 recettes

Christian Etienne, Didier Benaouda
Boek | Frans
€ 7,50
+ 15 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt

Omschrijving

114 recettes

Goûter la cuisine à l'huile d'olive

Fruit de la générosité du Sud, l'huile d'olive possède des bienfaits pour la santé dont le régime crétois en est l'illustre exemple. Au coeur de la cuisine méditerranéenne, elle permet des accords étonnamment variés pour accompagner vos entrées, plats et même desserts !

Chef étoilé de son restaurant en Avignon, Christian Etienne vous invite à découvrir toutes les subtilités de « sa muse, son inspiratrice » à travers 114 recettes qui oscillent entre plaisirs délicats et plats plus recherchés. Véritable hymne à la Provence, l'huile d'olive se marie à tous les plats anoblissant la plus simple des salades, relevant la saveur d'une viande et parfumant à merveille fromages et desserts.

Partez à la découverte de cette cuisine chaleureuse et ensoleillée !

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9782737353000
  • Verschijningsdatum: 17/05/2011
  • Uitgeverij: Ouest-France
  • Reeks: Cuisine
  • Afmetingen: 182 mm x 240 mm
  • Gewicht: 504 g
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Productcode (EAN): 9782737353000
  • Taal: Frans
  • Verschijningsdatum: 17/05/2011
  • Reeks: Cuisine