• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Omwille van de aangepaste douaneformaliteiten m.b.t. de Brexit, is de levertermijn van Engelstalige boeken op dit moment iets langer. Onze excuses voor het ongemak.
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Goesting in Vlaanderen

wat wij al eeuwenlang lekker vinden

Eddie Niesten
Hardcover | Nederlands
€ 32,50
+ 65 punten

Omschrijving

Wat wij al eeuwenlang lekker vinden
Eddie Niesten
Met foto’s van Jan Crab
Niets zo Vlaams als hamrolletjes met witlof, paling in ’t groen, een frisse pint bier of een lekker stuk chocolade. Stuk voor stuk typische gerechten en producten van bij ons. Ook al ondergaat de Vlaamse keuken al heel lang invloeden uit de hele wereld, we blijven de producten uit onze eigen regio koesteren.
Van de appelteelt in Haspengouw tot de wijnbouw in het Hageland: aan de hand van een veertigtal streekproducten reis je door Vlaanderen en maak je kennis met de rijkdom van onze (streek)gastronomie. Ontdek de achtergrond en geschiedenis van typisch Vlaamse producten, maar vooral hoe ze gebruikt worden in de keuken, in de dagelijkse kost en op de feesttafel. Gerechten en producten met een verhaal dus, rijkelijk opgediend met foto’s van toen en nu. Boordevol smakelijke recepten die je nog meer ‘goesting’ doen krijgen in Vlaanderen.
Eddie Niesten is verbonden aan het Centrum Agrarische Geschiedenis in Leuven. Hij publiceerde diverse boeken over België, de Belgische landbouw en gastronomie en geeft lezingen rond deze thema’s.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789058266422
  • Verschijningsdatum: 16/09/2009
  • Aantal bladzijden: 227
  • Uitgeverij: Davidsfonds, Davidsfonds Uitgeverij
  • Afmetingen: 200 mm x 250 mm
  • Gewicht: 997 g
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 227
  • Productcode (EAN): 9789058266422
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 16/09/2009