• Gratis levering in België vanaf € 25
 • Altijd een winkel in je buurt
 • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
 • Winkels
 • Verlanglijstje
 • Winkelmandje
 1. Home
 2. Games
 3. Platform
 4. Freaky forms deluxe

Freaky forms deluxe

Game | Nintendo 3DS
€ 30,99

Omschrijving

Ontdek een kleurrijke, aanpasbare wereld, bevolkt door schattige en prettig gestoorde schepsels die je zelf hebt ontworpen in Freakyforms: Your Creations, Alive!, verkrijgbaar via de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS.

In deze spannende nieuwe titel kun je 'formees' - vreemde en prachtige wezens - creëren, ze kleurrijk tot leven brengen op je eigen planeet en uit wandelen gaan om de omgeving te verkennen... Of maak gebruik van StreetPass en QR-codes om je ontwerpen met andere spelers te delen!

Maak je eigen formees
De pret begint met de eenvoudige en snelle creatie van je allereerste formee. Om een vriendelijk nieuw monster te maken hoef je slechts je verbeelding te gebruiken en de verschillende lichaamsdelen ('forms' genaamd) of kleuren die je wilt gebruiken naar het tekenbord te slepen. Er zijn ook andere gereedschappen, zoals een schuifregelaar om de lengte van je creatie mee aan te passen, de optie om onderdelen te spiegelen of verkleinen, en nog veel meer.

Al snel heb je een aantal unieke kleine wezentjes die door de wereld kunnen rijden, slenteren, springen, zwemmen of vliegen. Laat je verbeelding op hol slaan en creëer een scala aan nieuwe vriendjes, want hoe meer formees je hebt, des te groter je prachtige nieuwe wereld wordt - en des te meer plezier je eraan beleeft!

Verken je wereld
Zodra je je eerste formee hebt voltooid, kun je je eigen wereld in trekken om de boel te verkennen - je kunt andere wezens leiden, ontmoeten en er vriendschap mee sluiten, aan smakelijk fruit knabbelen, sleutels en hun bijpassende schatkisten vinden of zelfs de missies voltooien die je krijgt van andere monsters die je ontmoet. Je kunt er zeker van zijn dat je op je reizen meer vormen, accessoires en omgevingsobjecten tegenkomt waarmee je het landschap - en de bewoners - van je eigen, persoonlijke planeet kunt aanpassen.

Als je formee tijdens het verkennen van je planeet iets eet, legt hij misschien een ei: stop dit in je mand, zodat je het later open kunt breken. Eieren kunnen prachtige dingen bevatten, zoals nieuwe minigames, ontwerpmiddelen of zelfs munten - handig voor het kopen van coole nieuwe onderdelen! Naarmate je vordert in het spel, speel je ook Creation Challenges vrij: in deze creatieve uitdagingen kun je alleen een silhouette zien en moet je proberen deze vorm na te bouwen met alle onderdelen die je hebt. Veel succes!

Maak foto's van je formees
Je kunt niet alleen je eigen monsters maken en je planeet verkennen en aanpassen, maar je kunt ook kiekjes maken van je formees. Probeer de achtergrond en personages zo te positioneren dat het een mooie prent oplevert van je kleurrijke planeet. Of breng de AR-kaart met de ?-doos voor de lensen van je Nintendo 3DS-systeem om je geniale ontwerpen in de echte wereld te fotograferen.

Door gebruik te maken van StreetPass en QR-codes kun je je creaties ook met andere spelers delen en zelfs formees van anderen ontvangen! Converteer het wezentje van je keuze simpelweg naar een QR-code om hem met iemand anders te delen of scan een QR-codeafbeelding die iemand anders heeft gemaakt om een nieuw personage te ontvangen.

Versturen, ontvangen en delen
Schakel StreetPass in om je creaties automatisch te ruilen met andere spelers als je langs ze loopt. Je hebt zelf de controle over wat (of welke formee) je met anderen deelt via StreetPass. Maar maak je geen zorgen: als je ervoor kiest om een formee met anderen te delen, wordt dat wezentje niet van je planeet verwijderd en zal hij nog steeds in jouw eigen wereld rondlopen en beschikbaar zijn om mee te spelen - hij zal alleen op hetzelfde moment ook magische bezoekjes brengen aan anderen. Je kunt op verkenning gaan met de formees die je hebt ontvangen of ze bewerken zodat ze aan je eigen persoonlijke smaak voldoen. Wie weet wat het resultaat zal zijn?

Specificaties

 • Productcode (EAN): 0045496522339
 • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Inhoud

 • Productcode (EAN): 0045496522339
 • Verschijningsdatum: 28/07/2012