• Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Eten op zijn Vlaams

Louis Paul Boon, Herman Chevrolet, Els Versnick
Nederlands | Hardcover
€ 19,99
+ 39 punten
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Humoristische ode aan de Vlaamse keuken

'Mijn lievelingsboek van Boon. Lees Eten op zijn Vlaams, en je hebt die hele Ottolenghi nergens meer voor nodig.' - Sylvia Witteman in de Volkskrant

'Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty's minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwart kilo echte boter van de boer. Boon-appetit!'
Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in 't groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool, tatjespap en patatterkoek en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, vol aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft.
Met inleiding en receptuur van Herman Chevrolet en Els Versnick, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon.

'Niet lezen tijdens het bereiden van de maaltijd. Aanbrandingsgevaar.' - Leidsch Dagblad

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789029504881
  • Verschijningsdatum: 17/11/2015
  • Aantal bladzijden: 248
  • Uitgeverij: De Arbeiderspers
  • Afmetingen: 148 mm x 223 mm
  • Gewicht: 521 gr
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 248
  • ISBN-nummer: 9789029504881
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 17/11/2015