• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Empty the fridge

meer dan 100 restjesrecepten, bewaartips en tricks om het meeste uit je koelkast te halen

Jennifer Schleber
Hardcover | Nederlands
€ 19,99
+ 39 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Koop je vaak verse ingrediënten, maar gooi je door jouw drukke bestaan een groot deel weg? Wil jij voedselverspilling voorkomen en creatief leren koken met de inhoud van jouw koelkast?

Jennifer Schleber deelt in Empty the Fridge haar passie voor koken met restjes en verzamelde daarvoor de beste recepten van haar populaire blog emptythefridge.be. De smaakvolle recepten, die je gemakkelijk aanpast aan wat jij in huis hebt, vormen samen met nuttige weetjes en bewaartips de basis om voedselverspilling tegen te gaan. Want vaak is het verbazingwekkend eenvoudig om met toevoeging van een paar standaardingrediënten uit je voorraadkast een snelle, lekkere maaltijd op tafel te toveren. Empty the Fridge toont de kunst van ingrediënten combineren, 'out of the fridge' denken en durven experimenteren.

Verwacht geen klassieke restjesrecepten, maar kleurrijke gerechten uit alle windstreken. Denk aan een panzanella met pompoen en croutons, een rijstgratin met bladgroenten, of een stromboli met restjes beleg voor een zomerse picknick ... Jennifer weet met elk overschotje wel raad!

Time to empty your fridge, want het begint allemaal in jouw koelkast!

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789461316141
  • Verschijningsdatum: 21/02/2017
  • Aantal bladzijden: 177
  • Uitgeverij: Van Halewyck
  • Gewicht: 722 g
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 177
  • Productcode (EAN): 9789461316141
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 21/02/2017