• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Boeken
  3. Vrije tijd
  4. Kookboeken
  5. Basiskookboeken
  6. Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte

Een pluim voor de chef. Wild, vlees en gevogelte

Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie

Walter Lanckmans
Hardcover | Nederlands
€ 25,00
+ 50 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt.

Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuüm garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil.

Die doeboek bevat een schat aan vakkennis en tips en is een waar festijn voor carnivoren en wildfanaten. Staan op het menu: hazenrug, hazenpeper, hertenkalf, everzwijn, Bressekip, eend, parelhoen, duif, fazant, patrijs, kwartel, maar evenzeer melklam, speenvarken, lamszadel, Iberico, ossenhaas, zwezeriken en nog zoveel meer...

Een niet te missen receptenboek voor het wildseizoen, het eindejaar en andere feestelijke gelegenheden!

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789058563200
  • Verschijningsdatum: 12/10/2009
  • Aantal bladzijden: 120
  • Uitgeverij: Stichting Kunstboek
  • Auteur(s): Walter Lanckmans
  • Afmetingen: 230 mm x 230 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 120
  • Taal: Nederlands
  • Geïllustreerd: Ja

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789058563200
  • Verschijningsdatum: 12/10/2009
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 230 mm x 230 mm