• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

De chefs van België

De smaakmakers van de Belgische keuken

Willem Asaert, Marc Declercq
Hardcover | Nederlands
€ 49,99
+ 99 punten
Uitvoering

Omschrijving

De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het moment. Meer dan 30 chefs vertellen hier openhartig over hun culinaire ideeën en geven hun visie op de Belgische keuken van vandaag. Alle chefs stellen ook drie signatuurgerechten voor. Dat zijn stuk voor stuk gerechten die hun bijzondere keuken illustreren en waarmee ze naam en faam maken. Met de stap-voorstapfoto's kunt u de moeilijkere bereidingen of de afwerking van een gerecht perfect volgen. Zo kunt u de gerechten ook thuis uitproberen en koken zoals onze beste chefs. In De chefs van België vindt u gerechten van onder meer Peter Goossens, Geert Van Hecke, Kobe Desramaults, Kwinten De Paepe, Lionel Rigolet, Johan Segers, Yves Mattagne, Roger Van Damme, Viki Geunes, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Bart De Pooter, Thierry Theys, Maxime Collard, Gert De Mangeleer, Filip Claeys en nog vele andere smaakmakers van de Belgische keuken. De auteurs van De chefs van België behoren tot het kruim van de Belgische culinaire journalisten. Deel 1 apart verkrijgbaar als e-book

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789020997408
  • Verschijningsdatum: 27/09/2011
  • Aantal bladzijden: 500
  • Uitgeverij: Lannoo
  • Auteur(s): Willem Asaert, Marc Declercq
  • Afmetingen: 240 mm x 290 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 500
  • Taal: Nederlands

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789020997408
  • Verschijningsdatum: 27/09/2011
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 240 mm x 290 mm
  • Gewicht: 2702 g