• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Je kan mogelijk hinder ondervinden wegens een update van de Vivlio cloud. Onze partner voorziet vanaf maandag 14 juni geen onregelmatigheden meer. Bedankt voor je begrip.
 • Winkels
 • Verlanglijstje
 • Winkelmandje
 1. Home
 2. Games
 3. Adventure & RPG
 4. Another world X - Flashback

Another world X - Flashback

€ 19,99
+ 19 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt

Omschrijving

Another World x Flashback bundelt deze twee klassieke adventure games. Beide games hebben een remaster gekregen en zijn voorzien van enkele nieuwe functionaliteiten.
Over Another World: Another World die ook verscheen onder de naam Out Of This World, was in 1991 een pionier op het gebied van actie/platform games en heeft sindsdien vele andere titels geinspireerd. Het verhaal speelt zich af rondom de jonge wetenschapper Lester Knight Chaykin. Nadat een experiment compleet uit de hand loopt belandt hij in een buitenaardse wereld. In deze buitenaardse en onherbergzame wereld neem je het op tegen vele buitenaardse monsters. Wees ze te slim af en overwin! Dat allemaal terwijl je in een omgeving moet overleven die even dodelijk is als je vijanden. Alleen een perfecte mix van logica en vaardigheid brengt je langs de dodelijke obstakels die op je wachten.
Kenmerken Another World:
- Geremasterede presentatie: High Definition graphics die trouw blijven aan het origineel.
- Drie moeilijkheidsniveaus: Normal (makkelijker dan het origineel), Difficult (gelijk aan het origineel) en Hardcore (vele malen moeilijker dan de originele game).
- Volledige geremasterde geluiden en effecten.

Over Flashback: Herbeleef het klassieke verhaal van Conrad. B. Hart, een briljante wetenschapper die leert van het bestaan van een samenzwering van aliens op Aarde. Het is het jaar 2142. Nadat de wetenschapper Conrad ontsnapt van een ruimteschip, maar ontdaan van al zijn herinneringen, ontwaakt op Titan, een gekoloniseerde maan van de planeet Saturnus. Moet hij een weg terug naar de aarde vinden terwijl hij verschillende gevaren afweert, puzzels oplost en een duivels buitenaards plot dat de planeet bedreigt ontrafelt. Deze versie van Flashback blijft trouw aan de versie uit 1993, maar biedt ook een nieuwe manier om te spelen, de game is in twee modi speelbaar: 1993 classic en Modern. Deze twee modi zijn te spelen in drie moeilijkheidsgraden: Easy, Normal of Expert. 1993 Classic.

Kenmerken Flashback:
- Herbeleef de klassieker in twee verschillende modi.
- Keuze uit 3 moeilijkheidsniveaus: Easy, Normal of Expert.
- Verander de effecten tijdens het spel om zo je eigen grafische voorkeur te ontdekken.

Specificaties

 • Productcode (EAN): 3760156484341
 • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

 • Record label: Mindscape B.V.

Eigenschappen

 • Productcode (EAN): 3760156484341
 • Verschijningsdatum: 16/04/2020
 • Uitvoering: Nintendo Switch