• Gratis levering in België vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Als kok in Frankrijk

literaire recepten en culinaire verhalen

Bart Van Loo
Nederlands | Paperback
€ 12,50
+ 25 punten

Omschrijving

Literair kookboek om je duimen en vingers bij af te likkenJarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën en gerechten samen. Waar vinden pêche melba en steak tournedos hun oorsprong? Hoe maak je gargantueske eieren? Zijn frietjes nu Frans of Belgisch? En hoe zit het met de Franse kannibalenkeuken? Van Loo serveert naast verrassende ontdekkingen ook tal van recepten voor elke gelegenheid. Een must have voor de lezende smulpaap.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789085424963
  • Verschijningsdatum: 24/04/2013
  • Aantal bladzijden: 320
  • Uitgeverij: Uitgeverij De Bezige Bij B.V.
  • Afmetingen: 143 mm x 217 mm
  • Gewicht: 457 g
  • Type: Boek
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 320
  • ISBN-nummer: 9789085424963
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 24/04/2013