Klantenkaart
klantenkaartGeniet van alle voordelen van de klantenkaart
Door een technische upgrade is het tijdelijk niet mogelijk een klantenkaart aan te vragen op onze website. Wil je een klantenkaart aanvragen? Ga dan gewoon even langs in je Standaard Boekhandel. Je krijgt je klantenkaart meteen mee.
Je voordelen
Spaar punten ...

Spaar punten bij elke aankoop. Voor elke euro krijg je 1 punt op je klantenkaart*, voor boeken zelfs 2! Verzamel je 200 punten? Dan krijg je een kortingsbon van 3 euro, die je kan gebruiken bij je volgende aankoop**.
* Algemene voorwaarden.
** Niet geldig voor aankoop van geschenkboxen, elektronica en lotto.

... ook online!

Met je klantenkaart spaar je niet alleen punten in alle Standaard Boekhandels, maar ook in onze webwinkel en op je tolino e-reader. Het enige wat je hoeft te doen, is je klantenkaart koppelen aan je onlineaccount.

Koop online, betaal in de winkel

Bestellen in de webwinkel en afhalen bij je Standaard Boekhandel? Uiteraard. Maar als je een klantenkaart hebt, gaan we nog een stap verder. Je hoeft dan pas te betalen bij afhaling.

Als eerste op de hoogte

Een auteur die komt signeren? Een nieuwe winkel in je buurt? Speciale aanbiedingen? Je hoort het altijd uit eerste hand. Zo hoef je niets te missen.

Gratis

Voor je klantenkaart betaal je … helemaal niets! Vraag je klantenkaart nu online aan bij een Standaard Boekhandel in je buurt. 

Nog geen klantenkaart?

Haal je gratis klantenkaart bij een Standaard Boekhandel in je buurt of bestel ze online.

Heb je al een klantenkaart?

Haal het maximale uit je klantenkaart en koppel ze aan je onlineaccount. Zo bekijk je je puntensaldo ook online.

Koppel je klantenkaart aan je account