Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Dans "Physiologie du goût", Brillat-Savarin explore la gastronomie sous un angle philosophique et scientifique, alliant réflexions personnelles et obs...Lees meer
Un Voyage Gastronomique Inoubliable' est une anthologie captivante qui nous plonge dans l'univers riche et diversifié de la gastronomie à travers des ...Lees meer
Obra ofrecida como guía del buen comer y beber por Jean Anthelme Brillian-Savari publicada poco antes de su muerte y que fué considerada 'el supremo c...Lees meer
Quintessence du Goût : Cinq Livres Classiques sur l'Univers Culinaire explore les thèmes riches et variés de l'art culinaire, des préparations techniq...Lees meer
Brillat-Savarin's 'The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy' is a culinary classic that delves into the pleasures of food and the scienc...Lees meer
This book, "The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy", by Brillat-Savarin, is a replication of a book originally published before 1854. ...Lees meer