Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem je hiermee in.
Omwille van de aangepaste douaneformaliteiten m.b.t. de Brexit, is de levertermijn van Engelstalige boeken op dit moment iets langer. Onze excuses voor het ongemak.
Filip Verheyden is culinair journalist en werkt voor verschillende tijdschriften en uitgeverijen. Hij heeft al een tiental boeken achter zijn naam staan. Zijn stokpaardje is de combinatie van wijn en gerechten.
Filip Verheyden is culinair journalist en werkt voor verschillende tijdschriften en uitgeverijen. Hij heeft al een tiental boeken achter zijn naam staan. Zijn stokpaardje is de combinatie van wijn en gerechten.
Comment préparer la meilleure purée de pommes de terre ? Et pour faire du choco ? Que trouve-t-on dans une sauce tartare ? Comment pocher un oeuf ? Qu...Lees meer
Elk gezin heeft zijn 'mama'. Wanneer moeder of grootmoeder kookt, komt heel de familie afgezakt voor dat ene gerecht of dat speciaal menu. Dat is het ...Lees meer
Ce Homarus Box contient trois livres qui, ensemble, comptent non moins de 960 pages de connaissance culinaire de base : . La Base : 150 recettes de ba...Lees meer
`Le Plat' complète la trilogie commencée avec `La Base' et `Le Produit'. Pour ce troisième livre, nous avons recherché 150 `classiques'. Des plats cla...Lees meer
"De kookbijbeltjes die de wereld hebben veroverd". De basis, het product en het gerecht, meer dan 1000 pagina's culinaire basiskennis. De drie bijbelt...Lees meer