• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Acties
  3. Ontvang nu 15% korting op deel 2 t.e.m. 4 van 'De zeven zussen' van Lucinda Riley

Lucinda Riley's 'De zeven zussen' deel 2 t.e.m. 4, nú met 15% korting

Je 'De zeven zussen' collectie vervolledigen? Dat kan nu extra voordelig! Kies het boek dat je nog mist, druk de bijhorende kortingsbon af en ga ermee naar een Standaard Boekhandel in je buurt. Aan de kassa wordt de korting van € 3,5 meteen verrekend*. Bestel je liever online? Kies dan voor afhaling en betaling in de winkel. De actie is niet geldig bij thuislevering.

In de boeken van Lucinda Riley spelen sterke vrouwen de hoofdrol. Ze maken een transformatie door die laat zien hoe ze het leven naar hun eigen hand zetten. En niet alleen de hoofd­rollen zijn voor sterke vrouwen weggelegd, er zijn ook een heleboel bijrollen die de aandacht trekken! Sommige van de personages zou je al kunnen kennen zonder ook maar één letter van Riley’s boeken gelezen te hebben …

ALLY, de tweede zus die Pa Salt onder zijn hoede heeft genomen, is de leider van het stel. Een dappere, sterke vrouw die weet wat ze wil en niet bang is om daar achteraan te gaan. Met een grote voorliefde voor de zee wordt ze als ware zeiler verliefd op medezeiler Theo Falys-Kings. Samen bevaren ze de wateren, tot het noodlot toeslaat en Theo haar alleen aan wal achterlaat. Dit brengt hun tijd samen tot een abrupt einde. Als blijkt dat ook Pa Salt zonder haar weten op zee is begraven, slaat de liefde voor de zee om tot een diepe wrok en moet ze in deze momenten van zwakte op zoek naar een nieuwe versie van zichzelf. Deze vindt ze, samen met antwoorden over haar biologische familie, in Noorwegen, waar ze een nieuw thuis voor zichzelf op weet te bouwen.

Storm

STAR is de wat schuchtere zus. Zij is altijd te vinden bij CeCe, die haar luide stem voor hen samen gebruikt. Hun positie als middelste zussen leidde tot hun eigen, unieke relatie. Na het overlijden van Pa Salt begint Star zich echter te realiseren dat ze ook haar eigen leven wil leiden, en dat dit niet per se hetzelfde leven is dat CeCe voor hen in Londen ambieert. In een afgelegen boekwinkel, een plek naar haar hart, vindt ze de antwoorden op vragen uit haar verleden. Deze brengen haar naar het afgelegen Lake District. De geheime gezinsconflicten van een aantal goedgezinde locals helpen haar om eindelijk uit de schaduw van haar zus te stappen en haar eigen identiteit te ontplooien.

Storm

CECE, altijd onafscheidelijk geweest van Star, gaat een moeilijke tijd tegemoet als blijkt dat Star een nieuw leven opbouwt in het afgelegen Lake District. Haar dyslexie en moeite met de altijd goed georganiseerde Westerse wereld zorgen ervoor dat ze zich anders en alleen voelt. Vol twijfel, aan zichzelf en aan de wereld, vertrekt ze halsoverkop naar Thailand, waar ze avontuur na avontuur beleeft. Tot blijkt dat haar voorouders uit Australië stammen, waar ze ondanks al haar reislust nog niet eerder geweest is. In typische, roekeloze CeCe-stijl vliegt ze naar het continent. Daar ontdekt ze dat ze liefde kan voelen op een manier die ze nooit verwacht had… In de wildernis, die haar liefde voor kunst verrassend genoeg op zijn plek laat vallen.

Storm

*Voorwaarden Actie geldig van 17/06/2019 t.e.m. 31/08/2019, enkel op deel 2 t.e.m. 4 van 'De zeven zussen' en bij afgifte van de bijhorende kortingsbon in een fysieke winkel van Standaard Boekhandel (niet bij thuislevering). Zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere voordelen of promoties.