Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Een culinaire plantengids voor liefhebbers van eten uit de natuur, wildplukken en voor de echte buitenkok. "Prachtig vormgegeven, reuze informatief & verrassende culinaire tips" - Casa Foresta
Wat is er lekkerder dan koken met ingrediënten uit de natuur? Vul je mand met kokkels en vogelkers, cantharellen, brandnetels en zeesla. Deze almanak beschrijft per seizoen eetbare planten en ander lekkers uit de natuur, hun groeiplaatsen en de beste oogsttijd. Inclusief tips voor culinair gebruik en heerlijke seizoensrecepten, samengesteld door de Deense topkok Claus Meyer.
Uit de pers
"Prachtig vormgegeven boek. Beetje retro, met mooie tekeningen. 't Is best een reus; dus meer een huis-, tuin- & keukenexemplaar, maar wel reuze informatief en ingedeeld naar seizoen. Culinaire tips per plant zijn eenvoudig maar toch verrassend. En niet zo gek [...] Natuurlijk zijn er ook mooie, goed te bereiden, recepten vermeld, zij het niet bij iedere plant. Wat leuk is: achterin het boek vind je beschrijvingen van verschillende landschappen, met per soort (bv. kwelders, of houtwallen) een beschrijving van het soort eetbare planten dat je hier kunt aantreffen..." - Casa Foresta, Edwin Florès, dé wildplukexpert van Nederland
- meer dan 100 soorten eetbare planten, vruchten, noten, paddenstoelen en planten & dieren uit zee
- uitgebreide soortbeschrijvingen met aandacht voor de seizoenen, groeiplaatsen en oogsttijd
- 100-den tips voor culinair gebruik en meer dan 50 heerlijke seizoensrecepten
- duidelijke illustraties van de planten
- rode lijst, index en plukadvies
- luxe uitgevoerd met leeslint
Plukalmanak is een complete 'wildplukflora' voor kenners en liefhebbers.
Claus Meyer is een bekende Deense gastronoom met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter NOMA, al een paar keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, lezingen én kookboeken is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur.