Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tinned fish is delicious, sustainable, and just as good as fresh! Combining the best ingredients, brilliant recipes and top tricks and tips, Bart Van Olphen demonstrates the versatility of cooking with the ultimate store cupboard staple. Complete with unique stories from sustainable fish-farmers share how they fish fairly, how they were caught and what happens to the fish from sea to tin. Bart's enthusiasm for environmentally responsible fishing is prevalent throughout his recipes from veal and tuna sandwich, anchovy and olive tart to sardine tartar. Bart gives innovative ways to use tinned fish and revolutionizes our use of tinned fish. Straight from the pantry and into the pan, discover Bart's tasty take on tinned tuna, salmon, mackerel, mussels and more. From simple soups and sauces to wholesome meals, get inspired and enjoy great fish.